Negen maanden boek

Coming soon! Het negen maanden boek.

Naast het Ikkeboek ‘baby-& kraamboek’ zijn wij nu ook druk bezig met het maken van een negen maanden boek. Dit boek is vooral gericht op de twee mama’s en de alleenstaande mama!

Wat is een negen maanden boek?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Ikkeboek-plaatje-Pasen.jpg

Een negen maanden boek is een soortgelijk dagboek dat je bijhoudt tijdens je zwangerschap, tot aan de bevalling. Het fijne aan dit boek is dat al je dierbare herinneringen tijdens de zwangerschap worden opgeschreven. Daarentegen kun je er ook voor kiezen de mindere periodes te noteren.

Wat staat er in?

Het is een boek waarin je dagelijks kunt noteren hoe je zwangerschap er uit zag. In het begin zou je kunnen noteren wie de donor is, hoe het proces is verlopen, vanaf welk moment je wist dat je zwanger was en hoe de omgeving reageerde op je zwangerschap. 

Verder komen er verschillende soorten aandachtspunten en onderwerpen in het boek die je in kan vullen. Hierbij kun je denken aan de echo’s en foto’s, de groei van je buik, de schopjes van de baby en een foodbord. Wat lust je opeens niet meer en wat eet je nu juist heel graag? Helaas zijn er ook soms wat minder leuke dingen die gebeuren tijdens je zwangerschap, zoals het last krijgen van zwangerschapskwaaltjes. Achteraf is het wel fijn om terug te lezen hoe je je rond die periode voelde.  

Extra

Naast alles wat bij het negen maanden boek hoort zal er ook ruimte zijn om een brief te schrijven aan het ongeboren kindje. Ook komen er verschillende tips en weetjes in te staan. In het boek is onder ander ruimte voor een namenlijst, shoplist en het geboorteplan. 

We zijn natuurlijk heel erg benieuwd wat jullie van dit nieuws vinden! Zou jij het boek aanschaffen? Laat het ons weten in een comment.

Zodra het negen maanden boek beschikbaar laten wij dit weten via onze Instagram en website. Volg ons als je op de hoogte wil blijven!

Benieuwd naar onze andere blogs? Kijk dan op de blog pagina.

Liefs,

Ikkeboek

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *