Vertaalde boeken

Hi allemaal. Ikkeboek goes international! De vertaalde boeken komen er aan.

We hebben leuk nieuws voor jullie! We zijn erg trots dat we een samenwerking aangaan met Amazon. Het Ikkeboek is nu alleen nog in het Nederlands te verkrijgen, maar hier komt verandering in! Binnenkort zal het Ikkeboek ook verkrijgbaar zijn in het Engels en in het Duits.

De Engelse en de Duitse versie van het Ikkeboek zullen alleen verkrijgbaar zijn via de site van Amazon. De Nederlandse versie van het Ikkeboek blijft natuurlijk wel verkrijgbaar in onze eigen webshop!

De inhoud van de Engelse en de Duitse versie van het Ikkeboek zal hetzelfde blijven als de Nederlandse versie. Het enige verschil zal zitten in de vormgeving, de vertaalde boeken krijgen een zachte kaft. Omdat de vertaalde boeken een zachte kaft hebben, zal de prijs wat lager liggen dan het Nederlandse Ikkeboek, namelijk rond de 15 euro.

Via onze blog en onze social media kanalen zullen we jullie op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen! Natuurlijk laten we daar ook weten wanneer de vertaalde versies van het Ikkeboek verkocht zullen worden. Wil je hier graag van op de hoogte blijven? Volg ons dan op Instagram.

We zijn erg benieuwd wat jullie van dit nieuws vinden! Kennen jullie iemand die wel een vertaald Ikkeboek zou willen hebben? Laat het ons weten in een reactie.

Benieuwd naar onze andere blogs? Kijk dan op de blog pagina.

Wil je alvast een kleine sfeerimpressie op doen? Neem dan een kijkje bij het Nederlandse Ikkeboek op onze product pagina!

Liefs,

Ikkeboek

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *