Ikkeboek kleding

Hallo allemaal, leuk dat jullie deze blog lezen! Deze blog schrijven wij om jullie te laten weten dat wij zitten na te denken over een eigen kledinglijn, genaamd de ‘Ikkeboek kleding’.

Hoe leuk is dat? Dat je kind in kleding loopt die perfect aansluit bij zijn of haar Babyboek!

Denk hierbij aan rompertjes, shirtjes, truien en broeken. Wij denken dat de babykleding het merk ‘Ikkeboek’ compleet maakt. De kleding zal natuurlijk gemaakt worden in verschillende kleuren, net als het Ikkeboek. Zo kan elke baby rondlopen in onze prachtige kleding! Hoe leuk zijn deze vogeltjes? ­čÖé

Het allerleukste is natuurlijk om de Ikkeboek kleertjes cadeau te geven aan een baby die al zijn of haar eigen Ikkeboek heeft! Zo is er altijd een extra herinnering aan het boek.

Via onze blog worden jullie op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen rondom onze nieuwe idee├źn.

De babykleding zal eventueel bedrukt worden met de prachtige vogeltjes die ook in ons boek terugkomen. Ook zullen we kleding bedrukken met ons logo. De kwaliteit zal net zo goed zijn als de kwaliteit van ons babyboek!

Lijkt dit idee jou ook leuk? We horen ook graag welke kleuren jullie zouden willen zien in deze babykleding. Laat vooral even een reactie achter!

We horen ook graag welke soort blogs jullie zouden willen zien op onze website. Laat het ons vooral weten als je tips of idee├źn hebt!

Benieuwd naar onze andere blogs? Kijk dan op de blog pagina.

Liefs,

Ikkeboek

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *