Mijlpaalkaarten

Hi allemaal! Leuk dat jullie een kijkje nemen op onze blog. Vandaag heb ik leuk nieuws voor jullie: mijlpaalkaarten!

Bij Ikkeboek zijn we altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen. Vandaar dat we op het moment bezig zijn met de ontwikkeling van mijlpaalkaartjes voor de baby! Deze mijlpaalkaarten zullen natuurlijk volledig in de Ikkeboek stijl zijn. Zo kun je matchen met het Ikkeboek babyboek!

Mijlpaalkaarten

De mijlpaalkaartjes zijn een leuke manier om de ontwikkeling en de mijlpalen van de baby bij te houden. Bij elke mijlpaal kun je op de kaart wat gegevens invullen, dit is natuurlijk een leuke herinnering voor later.

Met de Ikkeboek mijlpaalkaarten kun je de belangrijkste én unieke momenten in het leven van de baby vastleggen. Denk hierbij aan de eerste verjaardag, de eerste stapjes, eerste tandjes en eerste feestdagen.

De mijlpaalkaartjes zullen uiteraard dezelfde soort kleuren en vogeltjes gebruiken als het Ikkeboek! Dit vinden we wel zo leuk. Zo vormen alle losse Ikkeboek producten toch één geheel! De mijlpaalkaartjes zijn ook leuk om cadeau te geven.

We zijn nog druk bezig met het ontwikkelen van de Ikkeboek mijlpaalkaarten. Natuurlijk horen we graag wat jullie van dit idee vinden! En welke mijlpaal willen jullie nou echt niet missen in de Ikkeboek mijlpaalkaartjes? Laat het ons weten in een comment!

Natuurlijk houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. We hopen dat jij net als wij niet kunt wachten tot ze te koop zijn! Volg ons op Instagram om altijd op de hoogte te blijven van nieuwe producten en ander nieuws!

Benieuwd naar onze andere blogs? Kijk dan op de blog pagina.

Liefs,

Ikkeboek

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *