Ons verhaal

Wij zijn Kim en Anneloes, verliefd en getrouwd én de trotse mama’s van 2 prachtige meiden! Lees hier ons verhaal.
Onze oudste dochter is in 2013 geboren. In die periode moesten we nog een adoptie procedure doorlopen zodat we allebei als mama erkend konden worden.
Toen in april 2014 de wet hiervoor aangepast werd, mochten we hierover vertellen bij RTV-Oost. Erg leuk, Joek was inmiddels geboren en lag er in de maxi-cosi bij te kraaien!

Ik vrouw van jou

Over ons, onze liefde en kinderwens, hebben we inmiddels een artikel mogen schrijven voor de Flair, de Zij-aan-zij én een blog op de site van ‘Ik vrouw van jou’.
Dat was zó gaaf, ons eigen bijzondere verhaal op deze manier terug te lezen!

Tijdens de zwangerschap gingen we op zoek naar een Ikkeboek of  kraamboek, voor 2 moeders uiteraard. Helaas konden we nergens een boek vinden waarbij we níet met type-ex aan de slag moesten om papa/vader weg te strepen. Net als samen een kindje krijgen bleek ook dit nog niet zo vanzelfsprekend.

Wij vonden onze kinderwens wél heel vanzelfsprekend en we kunnen niet vaak genoeg vertellen hoe blij we zijn met ons gezin!
We waren dan ook heel blij toen we de kans kregen een Day in our life vast te laten leggen door Christie Agema.

Onze frustraties

ikkeboek-roze

Om onze frustratie over het niet kunnen vinden van een kraamboek om te zetten in iets positiefs hebben we zelf een babyboek gemaakt, Ikkeboek!

Via Instagram kregen we contact met de stichting ‘Meer dan gewenst’ en zij wilden ons boek graag weergeven op hun site. Geweldig!  

Ikkeboek bevat onder andere ruimte voor foto’s, belevenissen, de eerste tandjes, stapjes en bezoekjes aan het consultatiebureau. Daarnaast zijn er pagina’s waarin het kraambezoek een berichtje achter kan laten. 
Het boek is verkrijgbaar voor 2 mama’s, 2 papa’s  en voor (bewust) alleenstaande mama’s. Je kunt kiezen uit een roze, blauwe groen/oranje kleur.

We merken dat er veel mama’s en papa’s net als wij, super enthousiast zijn over het Ikkeboek. Daarom zijn we druk bezig het Ikkeboek uit te breiden met een negen maanden boek en een versie voor mama’s & papa’s. Daarnaast gaan we het boek in meerdere talen uitbrengen en komen er andere verkoopkanalen bij.

Kortom, nog meer ‘kindjes’ voor ons Ikkeboek!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de boeken? Neem dan een kijkje bij onze producten.

Wij hopen dat jullie het leuk vonden om ons verhaal te lezen. Wil je contact met ons opnemen? Dat kan via het contactformulier.

Liefs,

Ikkeboek