Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemeen
Deze algemene voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten waarbij Ikkeboek goederen aan klant levert. Afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Door te bestellen gaat klant automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Persoonsgegevens
De persoonsgegevens van klanten worden uitsluitend gebruikt in het klantensysteem van Ikkeboek en derhalve niet aan derden verstrekt.

Prijzen
Alle prijzen zijn in euro`s en exclusief eventuele verzendkosten. Ikkeboek is niet aansprakelijk voor foutief weergegeven prijzen als gevolg van server problemen, storingen, virussen of typefouten.

Bestelling
Na een bestelling ontvangt klant een orderbevestiging per email met daarin de totale kosten, eventueel inclusief verzendkosten. Nadat de betaling is ontvangen zal Ikkeboek de bestelling op het opgegeven adres laten bezorgen. Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn dan kan klant geen rechten ontlenen aan de koopopdracht.

Levering
Alle artikelen worden, binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van de betaling opgestuurd. Mocht bestelling van klant door onvoorziene omstandigheden niet binnen 5 werkdagen worden bezorgd dan neemt Ikkeboek contact met klant op.

Retourzending
Elke bestelling, behalve artikelen op maat gemaakt met naam of persoonlijke tekst, kan binnen 14 dagen na ontvangst retour worden gestuurd met de originele orderbevestiging en vermelding van het ordernummer. Het artikel dient ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking teruggestuurd te worden. Het orderbedrag (exclusief verzendkosten) wordt op de rekening van de klant teruggestort binnen 10 werkdagen na ontvangst van de producten.
De verzendkosten van de retourzending zijn voor klant, Ikkeboek is niet aansprakelijk voor de retourzending.

Betaling
De betalingsmogelijkheden zijn middels directe overschrijving. Indien de klant niet binnen 7 dagen na bestelling heeft betaald is Ikkeboek  gerechtigd de bestelling te annuleren.

Aansprakelijkheid
Ikkeboek stelt zich niet aansprakelijk voor het zoekraken, verloren gaan en/of beschadigen van verzonden artikelen met een track& trace code. Iedere aansprakelijkheid van Ikkeboek is beperkt tot het bedrag dat in het desbetreffende geval door Ikkeboek is geleverd aan klant.

Overig
Ikkeboek is bevoegd deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website op ieder moment te wijzigen. Bij wijziging van de algemene voorwaarden zullen de nieuwe voorwaarden op de website beschikbaar worden gesteld. Niets van de website mag door derden worden gebruikt, gekopieerd of worden overgenomen, zonder de schriftelijke toestemming van Ikkeboek. 

Ikkeboek is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die gebeuren bij het gebruik van onze producten. Als ouder/verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid. Controleer daarom regelmatig de artikelen. Bij twijfel over de veiligheid, dient u de producten altijd te verwijderen.

Indien blijkt dat we de opdracht niet kunnen uitvoeren, dan behouden we het recht de opdracht te annuleren. Dit gebeurt na schriftelijke mededeling via de mail.

Als u tekstuele artikelen of afbeeldingen op onze site ziet die vallen onder het auteursrecht of copyright, meld dit dan via de mail. Wij zullen er dan voor zorgen, indien aangetoond, dat dit artikel direct wordt verwijderd van onze site.
Onze artikelen zijn te goeder trouw geplaatst in onze webshop en op social media. Wij kunnen helaas niet controleren of er enige vorm van copyright op rust. Ikkeboek kan hiervoor dan ook niet aansprakelijk worden gesteld.