En toen werd het roze…

… dankzij 6 razend enthousiaste studenten ‘online marketing’ van Saxion Hogeschool Enschede!

Een paar maanden geleden werden we door Saxion geselecteerd als opdrachtgever voor studenten, om een website voor ons bedrijf te bouwen. Hoe leuk!
Al snel zat onze koffietafel vol met gezellig babbelende jongens en meiden die ons alles konden vertellen over templates, Google analytics en SEO’s. 

Na veel over-en-weer mailen en bellen werd de nieuwe website www.ikkeboek.nl al snel gevuld. (En dat het een roze thema moest worden was de studenten al heel snel duidelijk…)

Er is een producten pagina gemaakt, onze media activiteiten zijn toegevoegd, klanten kunnen vanaf nu een account aanmaken én de studenten zijn aan het bloggen geslagen. Dit vonden we zó leuk dat we zelf wellicht regelmatig nieuwe blogs zullen toevoegen.
De blogs van de studenten laten we nog even staan, wie weet kan het je inspireren.
Tot onze grote verrassing is er nu zelfs een webshop gekoppeld aan de site wat rechtstreeks bestellen stukken gemakkelijker maakt.


Kortom, een zeer geslaagd project!
Vanmorgen mochten we de presentatie van de studenten bijwonen op Saxion. Erg leuk om ook met de andere opdrachtgevers te kijken naar de mooie sites die zijn ontstaan.

We willen Jeffrey, Tina, Maaike, Rens, Teun en Merel ontzettend bedanken voor hun medewerking, hun input en natuurlijk het geweldige resultaat Ikkeboek.nl!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *